Over

Marcel van Esch - schilder
Marcel van Esch - schilder

Marcel van Esch

Marcel van Esch is een gedreven schilder en streeft een hoge kwaliteit na. Niet alleen in het schilderwerk, maar ook in het contact met u, de klant. Hij luistert aandachtig naar uw wensen en geeft daarbij passend advies. U heeft altijd persoonlijk contact met Marcel wat in een betrouwbare en persoonlijke samenwerking resulteert. Marcel heeft drie schilders in dienst om alle werkzaamheden optimaal te realiseren.

Naast het schilderwerk verzorgt Marcel van Esch ook uw behang- en glaszetwerkzaamheden en voert hij houtrot renovatie uit. Per klus selecteert Marcel de juiste materialen, zodat de werkzaamheden op een kwalitatieve en milieuvriendelijke manier uitgevoerd kunnen worden.

Werkwijze

Een klus begint natuurlijk met het maken van een afspraak. Nadat u contact hebt opgenomen komt Marcel bij u langs voor een vrijblijvend gesprek waarin u uw wensen voorlegt. Marcel geeft (kleur)advies en meet de te schilderen oppervlaktes op. Hierna ontvangt u een vrijblijvende offerte en worden de werkzaamheden ingepland. Als alle werkzaamheden uitgevoerd zijn heeft u de optie om een onderhoudscontract af te sluiten zodat uw huis er perfect uit blijft zien!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact op!