Diensten

nieuwbouw schilderwerken

Nieuwbouw schilderwerken

Tijdens het opzetten van een nieuwbouwproject verzorgen wij het gehele schilderproces. We brengen een verf- & kleuradvies uit op basis van gebruikte bouwmaterialen waardoor er een perfecte afwerking ontstaat. De hoge kwaliteit ziet u terug in het onderhoud na oplevering.

renovatie schilderwerken

Renovatie schilderwerken

Renovatie is een essentieel onderdeel om de levensduur van uw vastgoed te verlengen. Wij kijken welke zaken er gerenoveerd moeten worden en voeren deze vervolgens uit. Zowel kleine als grote beschadigingen pakken wij aan, zodat u in de toekomst tijd en geld bespaart!
behangen

Behangen

Met behang creëert u sfeer in huis en krijgt u een warme of strakke ruimte. U hebt bij ons de keuze uit vele soorten behang, waaronder glasweefsel en glasvlies. Deze behangsoorten worden met (muur)verf afgeschilderd, waardoor er een strak eindresultaat ontstaat en makkelijk in onderhoud is.

Latex spuitwerk

Latex spuitwerk bespaard tijd en geeft een strak eindresultaat. In tegenstelling tot het aanbrengen met een roller of kwast, laat spuitwerk geen structuur achter. Uw huis ziet er dus binnen een korte tijd weer mooi en strak uit!

houtrot renovatie

Houtrot renovatie

Vervanging is niet altijd nodig als uw woning houtrot heeft. Wanneer de kwaliteit van het hout nog goed is kan dit makkelijk gerenoveerd worden. Wij voeren deze werkzaamheden voor u uit, zodat de houtrot verleden tijd is en belangrijker nog: verleden tijd blijft!

glaszet werkzaamheden

Glaszet werkzaamheden

Moeten de ramen in uw nieuwe woning nog afgewerkt worden met glas of is er misschien een ruit gesneuveld? Wij leveren en plaatsen alle soorten glas. Snel, efficiënt en vakkundig!

kleuradvies

Kleuradvies

Wij geven uw woning van binnen en van buiten kleur. U vertelt ons wat uw kleurwensen zijn en wij geven daarin professioneel advies. We houden rekening met de stijl van uw interieur, exterieur en woonomgeving zodat uw woning de optimale harmonie krijgt!