Bel voor een vrijblijvende offerte: 06 19 74 25 70

Profiel

Marcel van Esch

Marcel van Esch is een jonge gedreven schilder die een hoge kwaliteit nastreeft. Niet alleen in het schilderwerk, maar ook in het contact met u, de klant. Hij luistert aandachtig naar uw wensen en geeft daarbij advies en antwoord op al uw vragen. U heeft altijd persoonlijk contact met Marcel wat in een betrouwbare en persoonlijke samenwerking resulteert.

Naast het schilderwerk verzorgt Marcel ook uw behang- en glaszetwerkzaamheden en voert hij houtrot-renovatie uit. Per klus selecteert Marcel de juiste materialen, zodat de werkzaamheden op een kwalitatieve en milieuvriendelijke manier uitgevoerd kunnen worden.

Werkwijze

Een klus begint natuurlijk met het maken van een afspraak. Nadat u contact hebt opgenomen komt Marcel bij u langs voor een vrijblijvend gesprek waarin u uw wensen voorlegt. Marcel geeft (kleur)advies en meet de te schilderen oppervlaktes op. Hierna ontvangt u een vrijblijvende offerte en worden de werkzaamheden ingepland. Als alle werkzaamheden uitgevoerd zijn heeft u de optie om een onderhoudscontract af te sluiten zodat uw huis er perfect uit blijft zien!

  • Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op!